Spring over navigation.
Hjem
lokal fremstilling med omtanke

Producenter

Bakkegaard Gæstgiveri

Bakkegaard Gæstgiveri.jpg

Velkommen til det nærmeste Bed & Breakfast til Møns Klint og GeoCenteret.
Hos Vivi Schlechter & Uffe Hofman Andersen bor du i kunstens univers med panoramudsigt over ØstMøn og Østersøen.
Bakkegård er et levende galleri, hvor de 12 smukke værelser er indrettet af 13 mønske kunstnere.
Hos Vivi & Uffe spiser du mad af fortrinsvis økologiske og/eller lokale råvarer og produkter.

Læs mere på vores hjemmeside: Bakkegaard Gæstgiveri og på Facebook

Bogø Strik & Design

garn.jpg

Bogø Strik & Design designer og håndstrikker modeller, individuelle ønsker, opgaver, filter, valker m.m. og forhandler garner af fineste kvalitet så som merino, alpaca, lammeuld m.m.
Vi lægger vægt på en høj moral, ophavsretter, kvaliteter, tillid fra kunder om gode varer, garner samt evt. nødvendig rådgivning.

Læs mere på vores hjemmeside: Bogø Strik

Café Farø Vad

cafe_faroe_vad_logo_2017_kulitvator.png

Cafeen med den afslappet stemning hvor du kan nyde rustikt smørrebrød, den berygtede kite burger & mexi burger samt kyllinger fra rotisseriet, hjemmelavede kager og den bedste kaffe fra Verona.
Her kan du slappe af og nyde den gode udsigt, mens ungerne kan løbe rundt og lege.
Mostning af æbler fra september til november.

Følg os på Facebook
Og læs mere på vores hjemmeside: Faroevad.dk

Egeskovgaard

Egeskovgaard_Baer.jpg

SUNDE RÅVARER - TIL SUND MAD
Produktionen på Egeskovgaard ved Vordingborg er centreret om økologisk dyrkning og afsætning af udvalgte sunde og robuste bær og grøntsager til det nordiske køkken. Gode og sunde råvarer, der gror i jord og udsættes for vejr og vind. Vi sælger til restaurationer og engros. I sæsonen tilbyder vi selvpluk til private af forskellige sorter af bønner og Aronia bær.

Læs mere på vores hjemmeside: www.egeskovgaard.dk

Hårbølle Mejeri og Osteri

Hårbølle Mejeri_web.jpg

Møn Ost! Hårbølle Mejeri satser på at producere oste, yoghurter, og mælkeprodukter efter franske og spanske traditioner, men baseret på lokale, prima råvarer.
Vi ønsker, at kombinere godt, lokalt mejerihåndværk med god mønsk mælk. Men er der en særlig vestmønsk ”smag”? Det mener vi, at der er: kridt og flint, den tunge jord, strandene og strandengene. Østersøen, der omgiver os. De åbne bøgeskove ud til vandet, de stenede strande, tangen og muslingerne. Dyrene, der græsser her, leverer en mælk med så klare karakteristika, at det kan smages.
Alle interesserede er velkomne til at se og smage varerne i den lille butik, som er knyttet til mejeriet.
Læs mere på hjemmesiden: Hårbølle Mejeri

Holberggaard

49ny_web.jpg

Et godt møde bliver bedre på Holberggård
Det er perlerækken af gode detaljer, der gør det. Stedet er som skabt til møder, konferencer og seminarer. Et fremragende køkken med kokke, der har arbejdet på blandt andet Kong Hans, Frederiks Have, Falsled Kro og Bagatellen. Udeservering ved badesøen, når vejret er til det. Naturen og parken med udsigt over Bøgestrømmen. Og ikke mindst den meget professionelle stab, der sætter alt ind på at give gæsterne en god oplevelse.

Læs mere på hjemmesiden: Holbergaard

Hotel Frederiksminde

Hotel Frederiksminde.jpg

Med en af Danmarks smukkeste beliggenheder og historiske omgivelser skaber Hotel Frederiksmindede perfekte rammer om ethvert møde eller selskab,som skal være noget helt specielt.
Hotel Frederiksminde ligger idyllisk og diskret afskærmet af naturens favntag, kun 50 meter fra strandkanten ved Præstø Fjord. Udsigten fra vores klassiske hotelbygning er enestående. Både inde og ude er alt ført tilbage til den originale romantiske stil fra 1890’erne.
Vi byder på et køkken med råvarer af ypperste kvalitet - havets friske udbud, sæsonens vildt og lækkerier fra små, lokale producenter.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Læs mere på vores hjemmeside: Hotel Frederiksminde

Højbo Honning

Prærievogn_IMG_0925_mini.jpg

De flittige bier fra Højbo Honning bestøver frugtplantager og frømarker samt naturens vilde blomster fra Møns Klint til Gedser.
Hvert træk slynges for sig. Det giver mange slags spændende honning.
Bistaderne drives efter økologiske principper.

For yderligere information, se min brugerside

Isle of Møn Spirits

gin1.jpg

Møn har fået sin helt egen Gin! Hos Isle of Møn Spirits har vi udviklet en helt særlig gin, håndlavet udelukkende af urter, blomster og rødder fra den vildtvoksende natur på Møn. Vores hensigt har været, at skabe et bæredygtigt produkt, hvor vi undgår at importere de ingredienser der ikke findes i den danske natur, som for eksempel citroner, lakridsrod og koriander. Disse ingredienser har vi fundet erstatninger for, og har således kunnet opbygge en autentisk, traditionel gin, alene med de råvarer der vokser omkring os på øen. Resultatet er blevet en kraftig, blød og rund gin, som kan drikkes rent - en gin, man har lyst til at vende tilbage til.

Hvert år i september, inviterer vi bl.a. til enebærindsamling, hvor frivillige fra nær og fjern kommer og hjælper med indsamlingen. Her tilbringer vi nogle hyggelige og udbytterige timer i den smukkeste natur i Mandemarke Bakker.

Tilblivelsen af vores gin dokumenteres på de sociale medier, som en form for logbog, så man kan følge med i processen, trin for trin: Facebook