Spring over navigation.
Hjem
lokal fremstilling med omtanke

Distributionsformer - med mere: Gennem hvilke kanaler sælger jeg bedst mine produkter?

ogaard_logo_r01.4_2.jpg

I april afholdes det første af en række af foreningens arrangementer i foreningen Kultivator.
Det første arrangement omhandler fordele og ulemper ved de forskellige distributionsformer man kan møde som lille, lokal producent.

Arrangementet finder sted:
onsdag 5. april kl 19 - 21.30 på Oremandsgård
hos August Hage, Oremandsgaard Alle 1, 4720 Præstø.

Program:

  • August Hage byder velkommen og fortæller om Oremandsgaard.
  • Oplæg v/ Jesper Zeihlund – Kulinarisk Seniorrådgiver (Nordisk Center forLokale Fødevarer):"Fremtiden for den lokale fødevareproduktion: Multifabrikker, tilskudsmuligheder versus forretningsforståelse, high end-Visuel identitet og tværfaglige alliancer".
  • Oplæg ved Kristian Palmberg, direktør for BC Catering: "Muligheder og udfordringer ved distribution af varer for mindre producenter".
  • Korte oplæg fra deltagerne om fordele/ulemper ved at handle med eks. restauranter, forretninger, gennem egen gårdbutik osv.

Tilmelding senest søndag d. 2. april på mail:info@kultivatorsyd.dk.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Kultivator.

Ikke-medlemmer er også meget velkomne mod betaling af 50 kr, som går til foreningens generelle virke.
Beløbet indbetales på konto 0056 0713699039 ved tilmeldingen, hvorefter der fremsendes en kvittering.

Med venlig hilsen,
pva.

Kirsten Rohde Jensen, Rytzebækgaard
Jesper Brinkløv, Madsamling Vordingborg/Coach2Cook
August Hage, Oremandsgaaard